Partners

De Vlinder

Steeds natuurlijker is onze samenwerking binnen De Vlindertuin. Voor kinderen en ouders zijn we nu eigenlijk gewoon één organisatie.

“Gezamenlijk hebben we het welzijn van de kinderen voor ogen en zorgen we ervoor dat elke dag een goede leerzame, uitdagende en ontspannen dag is.”

Marc de Lange – directeur

Gezamenlijk hebben we het welzijn van de kinderen voor ogen en zorgen we ervoor dat elke dag een goede, leerzame, uitdagende en ontspannen dag is. Dus is onze pedagogische visie met elkaar afgestemd en worden ook praktische zaken samen goed geregeld. We schuiven vanzelfsprekend bij elkaar aan, vullen elkaar aan en doen met elkaar mee bij activiteiten, vergaderingen of studiedagen. Zo helpen we elkaar waar dat kan. En daar profiteren kinderen en ouders van.

 

 

Onze peutergroep heeft de schooltijden bijvoorbeeld afgestemd, zo zijn alle mogelijkheden van de kinderopvang mooi geïntegreerd.
De tussenschoolse opvang is echt een goed voorbeeld: een half uur met de eigen leerkracht lekker buiten spelen en een half uur lunchen met een pedagogisch medewerker van KomKids. Kwaliteit in aanpak en overdracht: een fijn pauzemoment voor iedereen!